DE DRIE WOONGEBOUWEN

Room with a view

In Schoonhoven en omgeving liggen maar weinig nul-trede woningen. In Nijverij alleen maar. In de 3 woongebouwen – variërend van 4 tot 6 lagen – worden verschillende typen studio’s voor starters, comfortabele appartementen, enkele huurappartementen en royale penthouses ontwikkeld. Perfect om te genieten van de mooiste uitzichten, het vele omgevingsgroen én de levendigheid van de stad en het historische centrum op loopafstand. Welkom!

Woongebouw De Drogerij
De woningen van De Drogerij liggen in het kleinste gebouw van Nijverij. Alle woningen profiteren van deze ligging met een fantastisch uitzicht op de Lek. Het gebouw telt 4 verdiepingen met in totaal 14 woningen, waarvan 2 penthouses plus een riante buitenruimte. Overigens hebben alle andere woningen in De Drogerij ook een buitenruimte en een parkeerplek onder het dek.

Woongebouw De Zagerij
De Zagerij is het grootste en het meest noordelijk gelegen gebouw van Nijverij. In dit 6 verdiepingen tellende gebouw worden in totaal 45 woningen gerealiseerd, waarvan 4 penthouses en 13 woningen ‘op het dek’. De overige woningen liggen verspreid over de verdiepingen. Elke woning is voorzien van een buitenruimte én een parkeerplek onder het dek.

Woongebouw De Blazerij
Het uit 5 verdiepingen bestaande woongebouw De Blazerij telt in totaal 22 woningen, waarvan 2 penthouses. Uitzicht gegarandeerd voor de bewoners. Wie richting het oosten kijkt, geniet van de fraaie weidsheid van de omgeving met de Lek die zich een weg richting Schoonhoven baant. Elke woning is voorzien van een buitenruimte en een parkeerplek onder het dek.

VERKOOP

Makelaar:
Van Egmond Makelaardij –
Bergambacht

telefoonnummer: 0182 35 57 88
nieuwbouw@vanegmondmakelaardij.nl

Makelaar:
Van Herk Nieuwbouwmakelaars –
Schoonhoven

telefoonnummer: 0182 38 90 33
nieuwbouw@vanherk.nl


Ontwikkeling:
Hedis Project B.V.

Architect:
Slangen+Koenis Architecten

Makelaar:
Van Egmond Makelaardij

Makelaar:
Van Herk Nieuwbouwmakelaars

© 2023 Nijverij Schoonhoven | Disclaimer | Website ontwikkeld door Urban Identity Vastgoedcommunicatie